Het Team

Brink Recycling - The Team

Plannen voor de toekomst

Medio 2023 zullen we een aantal nieuwe hallen en opslagruimtes in gebruik nemen. Alle daken worden voorzien van zonnepanelen, zodat ons huidige aantal van 750 stuks met 1000 panelen uitgebreid zal worden. De panelen zijn al ingekocht en liggen klaar.

Zo zullen we in 2030 voor onze energiebehoefte onafhankelijk zijn en een substantiële bijdrage aan de energietransitie leveren.

Waarom kiest u voor Brink Recycling?

Brink levert niet alleen kwaliteit, maar ons volledig gecertificeerde bedrijf neemt ook verantwoordelijkheid voor veiligheid, milieu en draagt bij aan de energietransitie. Daarnaast biedt Brink plaats aan leerlingen en begeleiden we jongeren met een sociale- of leerachterstand op weg naar de arbeidsmarkt.

Bel ons voor vragen!

Gecertificeerd

Wereldwijde contacten

Historie van Brink

Opa Brink in Ugchelen

Grondlegger van Brink Recycling, opa J.W. Brink, begon in 1961 een motorblokkensloperij en metaalhandel in Ugchelen op de Veluwe.

Verhuizing naar Kampen

Na de overname in 1985 door Arno Brink, verhuisde het bedrijf naar Kampen, waar men zich eerst eveneens toelegde op de sloop van motorblokken (auto- en vrachtwagen­motoren) en op de verwerking van metalen.

In 2006 maakte Arno de overstap naar het recyclen van kunststoffen, terwijl opa Brink de liefde voor het vak doorgaf aan jonge generatie.

De derde generatie

We zien hier Stefan Brink terwijl hij zijn zus Nathalie de milieu noodzaak van een vloeistofdichte werkvloer uitlegt.

Arno Brink

Sinds 2015 wordt het bedrijf geleid door Stefan Brink, terzijde gestaan door vader Arno…

Marja Brink

…moeder Marja die chauffeurs ontvangt en toezicht houdt op het laden en lossen van vracht…

Het team

…en een team van trouwe, gemotiveerde medewerkers dat zich inzet voor het bedrijf.

Werkterrein van Brink Recycling