Over Brink Recycling

Recycling met ervaring.

Sinds 50 jaar is ons familie bedrijf actief in het recycling van diverse materialen.

Hedendaags is de recycling van diverse soorten kunststof de hoofd activiteit. Mede door opgedane ervaring in het verleden is Brink Recycling uw uitgelezen partner voor het recyclen van uw kunststoffen. Brink Recycling is in het bezit van alle benodigde certificaten en vergunningen.

 

Van afval tot grondstof.

Afval bestaat niet, een populaire stelling ! . De hedendaagse recycling technieken zorgen ervoor dat deze stelling voor een groot deel waarheid is. Vooral kunststof is uitermate geschikt voor het hergebruiken als grondstof in de fabricage van nieuwe kunststof voorwerpen. Hiervoor moet het kunststof afval een aantal bewerkingen ondergaan voor het weer als grondstof kan dienen.

Alle bewerkingen ,om van een kunststof afval product hoogwaardige grondstof te maken ,vinden plaats op onze werf in Kampen. Centraal gelegen in het midden van het land zijn wij voor iedereen gemakkelijk te bereiken. Ook aan en afvoer over water behoord tot de mogelijkheden. Onze werf is gevestigd aan de rivier de IJssel.

Door middel van de Button productieproces kunt u kennis nemen van onze installaties en machinepark waarmee wij de werkzaamheden uitoefenen.